16 iulie 2024
No menu items!

AGA A.D.I. ”Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” amânată din cauza a trei localități membre

Cele mai vizualizate articole

Pentru că trei localități membre ale A.D.I. ”Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” nu au emis HCL-uri referitoare la exprimarea voturilor privind rezilierea/ nerezilierea contractului cu Rosal, nu s-a putut ține ședința AGA. Conducerea A.D.I. a emis un comunicat prin care face următoarele precizări:

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova”, face cunoscut faptul că, în urma situației creată de trei (3) UAT- uri membre ale Asociației, care nu au emis Hotarărea de Consiliu Local cu privire la exprimarea votului de reziliere a contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în zonele 2- Boldești Scăeni și 6- Valea Doftanei, cu operatorul S.C. Rosal GrupS.A., suntem în situația de a amâna sedința Adunării Generale a Asociaților, convocată pentru astăzi orele 15:00.

Reamintim: Conform dispozițiilor art.22 alin.1 din Statutul Asociației,” hotărârile adunării generale luate în exercitarea atribuțiilor prevăzute la art.17 al.2 lit.i),j), și k) și art.17 alin.3 lit.a),d), f), h), k), l) și m), nu pot fi votate de reprezentanții Asociaților decât în baza unui mandat special, acordat expres, în prealabil, prin hotărâre a autorității deliberative a Asociatului al carui reprezentant este.”

De asemenea pentru a fi valabile Hotărârile Adunării Generale adoptate în exercitarea atribuțiilor prevăzute de art.17 al.3 lit.k din Statut, trebuie sa fie luate cu votul favorabil al tuturor Asociaților, cvorum și majoritate obligatorii la oricare convocare.

Vă informăm ca A.D.I.-Deșeuri Prahova, nu tergiversează rezilierea contractului cu operatorul S.C. Rosal Grup S.A. ci doar acționează conform dispozițiilor legale și în conformitate cu acestea.

În continuare vom depune toate diligențele necesare rezolvării cât mai rapide a situației creată de asociați.

Totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat cetățenilor.

Asociația De Dezvoltare Intercomunitară

,,Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor – Prahova’’

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies