16 iulie 2024
No menu items!

A REAPĂRUT COMERŢUL ILEGAL DE ARTIFICII ŞI PETARDE

Cele mai vizualizate articole

Sărbătorile de iarnă se apropie şi, odată cu cea mai aşteptată perioadă a anului revine în peisaj şi comerţul ilegal de materiale pirotehnice.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat, ieri, verificări privind modul de respectare al prevederilor legale referitoare la operațiunile cu articole pirotehnice.

În acest context, au identificat pe raza localității Potigrafu, în parcarea unui supermarket, doi bărbați care ofereau spre vânzare articole pirotehnice depozitate într-un autoturism, fără a fi autorizați în acest sens.

Cu ocazia examinării materialelor, a fost identificată cantitatea de aproximativ 100 kg articole pirotehnice (petarde și baterii de artificii), în valoare de 8.000 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, conform Legii nr. 126/1995 R.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies