16 iulie 2024
No menu items!

AMENZI DE 80.000 DE LEI PENTRU MUNCA LA NEGRU, APLICATE ÎN OCTOMBRIE ÎN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Prahova a aplicat, în cursul lunii, octombrie, amenzi 80.000 de lei pentru munca la negru unor angajatori la care au fost depistate 11 persoane care prestau muncă nedeclarată.

În perioada menţionată, ITM Prahova a efectuat 318 acţiuni de control în domeniul de competenţă. Faptele contravenţionale constatate cu ocazia derulării controalelor au fost sancţionate prin aplicarea de avertismente sau, în situaţiile în care faptele au avut un grad de pericol social concret ridicat, cu amenzi contravenţionale, valoarea totală a amenzilor contravenţionale aplicate în luna octombrie fiind de 187.000 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 202 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 129.000 lei. Cu ocazia controalelor efectuate, inspectorii de muncă au depistat 11 persoane care prestau muncă nedeclarată şi au sancţionat angajatorii cu amenzi în valoare totală de 80.000 lei.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate un număr de 116 controale, aplicându-se 270 avertismente şi amenzi în valoare de 58.000 de lei.

De asemenea, angajatorii au comunicat către ITM Prahova 16 evenimente, în urma cercetărilor urmând să se stabilească caracterul acestora, respectiv dacă sunt accidente de muncă sau accidente în afara muncii.

Totodată, inspectorii de muncă au dispus oprirea din funcţiune a 7 echipamente de muncă pentru că exista pericol de accidentare.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies