16 iulie 2024
No menu items!

O INFIRMIERA DE LA SPITALUL MOVILA, GRAV RĂNITĂ

Cele mai vizualizate articole

Infirmiera care se afla in salonul unde, in aceasta noapte, a izbucnit incendiul la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti, a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului. Ea se afla in salonul unde se aflau internați cei doi pacienți care au decedat.

Conform informațiilor oferite de ISU Prahova, in acea secție se aflau 21 de pacienți. Dintre acestia, 16 au fost transferați la Spitalul Județean, 3 au refuzat transferul și 2 barbati au decedat.

UPDATE

Femeia are 53 de ani, lucrează de 20 de ani la Spitalul de Boli Infecţioase, iar fiica sa spune că are arsuri de gradele 1 şi 2.

Secretarul de stat Raed Arafat a revenit cu informaţii, spunând că se pare că suprafaţa corporală afectată de arsuri nu este de 40%, ci mai mică, însă nu a avansat un nou procent.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies