23 ianuarie 2022
No menu items!

SPECIALIŞTI DE LA INSEMEX PETROŞANI PARTICIPĂ LA ANCHETAREA INCENDIULUI DE LA BOLI INFECŢIOASE

Cele mai vizualizate articole

O echipă de specialişti ai Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani participă la cercetările efectuate la Secţia Boli Infecţioase a SJU Ploieşti, unde, în cursul dimineţii, a avut loc un incendiu soldat cu două victime.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care face cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

„S-a constituit o echipă complexă de cercetare care a procedat la demararea investigării locului faptei, urmând ca activitatea să fie continuată în zilele următoare prin atragerea reprezentanților din cadrul Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Securitatea Minieră și Protecția Antiexplozivă Petroșani  precum și a altor specialiști cu expertiză în domeniul de referință. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Prahova sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”, anunţă parchetul.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH