19 iulie 2024
No menu items!

AUSTRIA ANUNŢĂ LOCKDOWN NAŢIONAL PENTRU NEVACCINAŢI

Cele mai vizualizate articole

Guvernul austriac a decis ca noaptea viitoare să intre în vigoare un lockdown la nivel naţional pentru persoanele nevaccinate împotriva COVID-19, o măsură destinată stopării propagării coronavirusului, relatează AP.

Astfel, persoanele nevaccinate care au cel puţin 12 ani nu îşi pot părăsi locuinţele decât pentru activităţi de bază – pentru a merge la muncă, a cumpăra alimente sau a merge la plimbare.

Autorităţile sunt îngrijorate că spitalele nu vor mai face faţă fluxului mare de pacienţi cu coronavirus.

“Este datoria noastră să ne protejăm oamenii. Drept urmare, am decis că de luni va fi în vigoare un lockdown pentru nevaccinaţi”, a declarat cancelarul Alexander Schallenberg.

Măsura afectează aproximativ două milioane de oameni şi nu este valabilă pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, pentru că aceştia nu pot fi vaccinaţi.

Lockdown-ul este iniţial pe o perioadă de zece zile.

Austria are una dintre cele mai scăzute rate de vaccinare din vestul Europei: doar aproximativ 65 la sută din populaţie este vaccinată cu schemă completă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies