28 iunie 2022
No menu items!

AMBULANŢA ANGAJEAZĂ ŞOFERI FĂRĂ CONCURS

Cele mai vizualizate articole

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova organizeaza recrutare de personal fara concurs, pentru ocuparea pe perioada determinata pe perioada starii de alerta a urmatoarelor posturi:
1. Posturi vacante SAJ Prahova (contracte care inceteaza de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă sau înainte de termen, la iniţiativa angajatorului, conform prevederilor art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19):
-un post sofer autosanitara II –Compartimentul consultatii de urgenta si transport sanitar neasistat Statia Ploiesti
-un post sofer autosanitara I –Compartimentul de asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat Substatia Campina
-un post sofer autosanitara I – Compartimentul de asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat Substatia Sinaia
2. Post temporar vacant SAJ Prahova (contract care inceteaza de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă sau înainte de termen, la iniţiativa angajatorului, conform prevederilor art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 si/sau la data revenirii titularului de post):
un post sofer autosanitara I – Compartimentul consultatii de urgenta si transport sanitar neasistat Statia Ploiesti.
Detalii AICI

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH