16 iulie 2024
No menu items!

PALATUL ADMINISTRATIV DIN PLOIEŞTI VA FI… PORTOCALIU

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Judeţean Prahova anunţă că, în această seară, clădirea Palatului Administrativ va fi iluminat în portocaliu pentru a marca Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei Împotriva Femeilor.
Ziua de 25 noiembrie a devenit, începând cu 1981, Ziua împotriva violenţei, fiind marcată în acest sens de către activiştii pnetru drepturile femeii. Demersul a fost iniţiat în memoria celor trei surori Mirabal, activiste din Republica Dominicană, asasinate în 1961.
În cadrul celei de-a IV-a Conferinţe Mondiale a Femeilor din 1995, ONU a recunoscut faptul că violenţa asupra femeilor este un obstacol pentru atingerea egalităţii, a dezvoltării şi a păcii şi aduce atingeri drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale.
Tema din acest an este ” : , , , !”. Şi în acest an, Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor va marca lansarea a 16 zile de activism care se vor încheia pe 10 decembrie 2020, când este Ziua internaţională a drepturilor omului.
Pentru a sublinia importanţa acestui eveniment şi a se alătura temei campaniei din acest an, Consiliul Judeţean Prahova a decis ca Palatul Administrativ din Ploieşti să fie iluminat, în această seară, în portocaliu.
4/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

4/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies