19 iulie 2024
No menu items!

SPĂRGĂTORI DE MAȘINI, PRINȘI DE POLIȚIȘTI. CINE SUNT HOȚII?

Cele mai vizualizate articole

Doi minori care dadeau spargeri de masini in Ploiesti au fost prinsi ieri de politisti dupa o ultima „actiune”.

Polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești au reușit, ieri, identificarea si depistarea a doua persoane bănuite de infracțiunea de furt calificat, anunta IJP.

În cursul zilei de 1 decembrie, un bărbat din municipiul Ploiești a sesizat faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras 6.100 de lei din autoturismul personal, care se afla parcat în fața casei.

Cei doi tineri, în vârstă de 16 și 14 ani, au fost conduși la sediul unității, iar în urma audierii au recunoscut fapta comisă la data de 1 decembrie, totodată aceștia declarând că și la data de 27 noiembrie au mai sustras dintr-un alt autoturism 1.100 de lei.

În urma administrării materialului probator s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul în vârstă de 16 ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies