23 ianuarie 2022
No menu items!

SUNTEŢI DE ACORD CU DEMOLAREA BLOCULUI „7 ETAJE” DIN PLOIEŞTI?

Cele mai vizualizate articole

Primăria Ploiești a lansat sondajul de opinie: “Sunteți de acord cu demolarea blocului «7 Etaje»?”
Inițiativa are ca scop consultarea opiniei publice cu privire la amenajarea, în zonă, a unei esplanade pietonale, menită să repună în valoare cele trei monumente istorice-simbol ale Ploieștiului: Palatul Culturii, Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul” și Halele Centrale, așa cum au fost ele gândite și proiectate de celebrul arhitect Toma T. Socolescu.
Prin repunerea în legătură a acestor monumente, într-un cadru arhitectural și peisagistic unic, Ploieștiul va putea fi adus, din nou, pe harta orașelor atractive din punct de vedere turistic, explică municipalitatea.
Consultarea ploieștenilor este necesară având în vedere construcția bugetului pentru anul 2022. În funcție de votul majorității se vor putea aloca fonduri necesare în bugetul de investiții pe acest an pentru demararea studiului de fezabilitate.
Ploieștenii sunt invitați să-şi exprime opinia participând la acest sondaj accesand link-ul https://strawpoll.com/6gcf17eoa
Până la data de 28 ianuarie 2022 locuitorii orașului vor răspunde la întrebarea: “Sunteți de acord cu demolarea blocului «7 Etaje»?”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AMENINŢARE CU BOMBĂ ÎN CENTRUL PLOIEŞTIULUI

Mobilizare de forţe, în această seară, în centrul Ploieştiului, după ce un local a fost vizat de o ameninţare...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH