6 februarie 2023
No menu items!

PRELUNGIREA CONTRACTULUI CU APA NOVA A PICAT LA VOT

Cele mai vizualizate articole

Proiectul privind prelungirea cu 10 ani a contractului cu Apa Nova a picat, azi, la vot în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Ploieşti.

În urma unor dezbateri care s-au întins pe zeci de minute, fiind „presărate” şi cu acuzaţii referitoare la interese politice, proiectul a întrunit un vot „pentru”, patru abţineri şi 18 voturi „împotrivă”.

Viceprimarul Daniel Nicodim a arătat că grupul PNL, care şi-a exprimat dinainte intenţia de a vota împotriva prelungirii contractului, apreciază „în mod deosebit” activitatea operatorului de apă-canal în municipiul Ploieşti, însă este necesar ca asupra contractului să nu planeze îndoielile unui raport juridic nefavorabil.

Totodată, preşedintele de şedinţă, Gheorghe Sârbu (PNL), a dat asigurări că aleşii locali vor identifica alte surse de finanţarea, astfel încât investiţiile care vizau cartierul Mitică Apostol să fie demarate chiar anul acesta.

De asemenea, viceprimarul Magdalena Trofin (USR) a subliniat necesitatea ca orice dubiu asupra legalităţii şi valorilor investţiilor menţionate în contract să fie eliminat, astfel că susţine reluarea negocierilor cu Apa Nova.

Reamintim că proiectul referitor la prelungirea acestui contract avea rapoarte nefavorabile de la direcţiile Juridic şi Economic ale Primăriei Ploieşti.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Măgurele soldat cu două victime!

Noaptea trecută, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH