9 august 2022
No menu items!

Grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apă / canal

Cele mai vizualizate articole

Consilierii locali ploieșteni ai PNL au decis să nu voteze prelungirea contractului cu Apa Nova, proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi. Vă prezentăm comunicatul emis de grupul de consilieri locali ai PNL Ploiești:

”Grupul consilierilor locali PNL va vota “împotriva” prelungirii contractului cu societatea Apa Nova deoarece proiectul de hotărâre, chiar și după prorogarea acestuia, a fost prezentat consilierilor cu rapoarte negative din partea direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei.

Noi credem că un contract atât de important pentru comunitatea noastră nu poate fi votat fără a avea garanția corectitudinii lui din punct de vedere juridic și economic.

Deși apreciem buna desfășurare a activității societății Apa Nova Ploiesti în perioada de derulare a actualului contract valabil pana in anul 2025, grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apa/ canal ( în doar un an de zile, așa cum prevede actualul proiect ) fără să se asigure că prelungirea acestuia va însemna acoperirea în totalitate a Ploieștiului cu rețele funcționale de apă și canalizare”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH