18 mai 2022
No menu items!

Marți, 25 ianuarie, elevii prahoveni vor primi 345.000 de teste rapide!

Cele mai vizualizate articole

Având în vedere evoluția fenomenului COVID-19, precum și faptul că o parte din echipamentele medicale, achiziționate centralizat de I.G.S.U. a fost recepționată, Inspectoratul Școlar Județean Prahova organizează și coordonează preluarea, de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.), depozitarea la Școala Gimnazială ”I.A. Bassarabescu” municipiul Ploiești, Aleea Strunga nr. 2, Ploiești și distribuirea unui număr de 345.000 de teste rapide pentru determinare antigen SARS-C0V2 din probă de salivă. Astfel, marți, 25 ianuarie 2022, cele 345.000 teste rapide vor ajunge la toate unitățile școlare din județ, pentru a fi distribuite, ulterior, către elevii, preșcolarii și angajații din unitățile de învățământ.

Modalitatea de administrare a fost stabilită, pentru fiecare unitate de învățământ, de către Consiliul de Administrație. În urma deciziei acestui organism, testele vor putea fi administrate fie la școală, fie acasă, de către părinți.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH