18 mai 2022
No menu items!

CARNEA DE PUI CU SALMONELLA RETRASA DIN MAGAZINE ERA IMPORTATĂ DIN POLONIA

Cele mai vizualizate articole

Mai multe tone de pulpe de pui infectate   cu Salmonella au fost retrase de la vânzare după ce au fost livrate deja în 12 unităţi din 9 mari oraşe, iar consumatorii care au achiziționat deja acest produs sunt sfătuiți sa nu o consume și sa o returneze la magazine .

Lanțul de magazine Metro Cash & Carry România a retras de la comercializare un sortiment de pulpe de pui, după ce s-a constatat că este infestat cu Salmonella.  

Anunţul a fost postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.   Potrivit anunţului, este vorba despre articolul ”Pulpe pui superioare cu spate, cng.”   Reprezentanții ANSVSA au anunțat ca este vorba despre un lot de carne de pui care provine din Polonia.

    ”În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 04.02.2022, urmând să primiţi contravaloarea acestuia.   Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident.   Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta: 0374. 115.555”, se arată în comunicatul companiei postat de ANSVSA.   Pulpele de pui cu spate au fost distribuite în 12 magazine Metro din 9 oraşe.     Lista completă a magazinelor unde sortimentele au fost retrase de pe piaţă:  

                       

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH