18 mai 2022
No menu items!

Bărbat din Bărcănești reținut pentru că nu a respectat Ordinul de Protecție!

Cele mai vizualizate articole

Noaptea trecută, în jurul orei 00:00, în timp se se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, pe raza comunei Bărcănești, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au depistat pe o stradă din comună, un bărbat împotriva căruia, la începutul lunii, a fost emis un Ordin de Protecție, prin care este obligat să păstreze o distanţă de minimum 200 de metri față de domiciliu soției, lângă care acesta a fost identificat, și interzicerea oricărui contact prin corespondență sau telefonic cu aceasta pe o perioadă de trei luni.

Având în vedere faptul că la data de 25 ianuarie 2022, bărbatul ar fi săvârşit aceeași infracțiune, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor stabilite prin Ordinul de Protecție.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH