19 aprilie 2024
No menu items!

«Uniți pentru o Românie stabilă și puternică» este moțiunea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de președinte PNL

Cele mai vizualizate articole

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus miercuri, 6 aprilie, candidatura pentru funcția de președinte al PNL. Aceasta va fi singura candidatură la Congresul extraordinar din 10 aprilie.
Ulterior, într-o reuniune a Consiliului Naţional, va fi stabilit secretarul general al partidului, care este ales în echipă cu preşedintele formaţiunii. Lucian Bode ar putea fi cel care va deţine această funcţie, potrivit informaţiilor din interiorul partidului.
„Am decis să-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL. Am decis să-mi asum această responsabilitate după o discuție pe care am avut-o cu colegii și în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie dar și încrederea că vom depăși împreună cu bine acest context complicat. Una din condițiile esențiale pentru buna guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor pe care ni le asumăm, cum de asemenea o altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot să apară din cauza divergențelor ideologice.
De când am intrat în PNL am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza și de a asigura administrarea țării de la nivel local până la nivel guvernamental. Obiectivul meu este întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare. Dacă vom guverna bine, dacă vom reuși să ducem la bun sfârșit obiectivele pe care le avem în programul de guvernare, atunci și rezultatele vor fi evidente. «Uniți pentru o Românie stabilă și puternică» este titlul moțiunii depuse și sper că după ce o vor analiza, colegii mei o vor vota”, a declarat premierul Nicolae Ciucă după ce și-a depus candidatura pentru funcția de președinte PNL.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREOTUL TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI: FETELE FRUMOASE ATRAG BĂIEŢII, IAR APOI EI INTRĂ LA PUŞCĂRIE. DACĂ EI FAC PUŞCĂRIE, SĂ FACĂ ŞI ELE

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies