9 august 2022
No menu items!

Ploieștiul a fost prezent la ”Simfonia Lalelelor”!

Cele mai vizualizate articole

În perioada 15-17 aprilie a.c., SGU Ploiești a participat la cea de-a 45-a ediție a evenimentului „Simfonia Lalelelor – Bloom of Hope/ Înflorirea speranţei”, găzduit de Parcul Lunca Argeșului din Pitești.

În cadrul acestei inedite ediții, organizată pentru prima oară în aer liber, societatea ploieșteană a răspuns invitației municipalității piteștene, prin expunerea de material floricol din producția proprie, respectiv 1.000 de răsaduri de plante decorative precum begonie, gura leului, salvie, panseluțe etc.

Tematica tabloului floral, amenajat de personalul societății în cadrul standului propriu, a fost inspirată de venirea primăverii, fiind denumită „Primăvara în parc”. Dinamismul scenei ilustrate a fost creat prin speciile florale utilizate, combinarea paletei de culori precum și modul de aranjare a acestora și a elementelor de recuzită (obiecte de joacă, mobilier urban, pietre decorative etc).

La evenimentul de la Pitești au participat peste 100 de peisagişti şi comercianţi de flori din toată ţara, aranjamentul floral realizat de SGU Ploiești bucurându-se de aprecierea publicului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH