19 aprilie 2024
No menu items!

SERVICII MEDICALE GRATUITE PENTRU CETĂŢENII DIN SALCIA. URMĂTORII BENEFICIARI SUNT CEI DIN GURA VADULUI

Cele mai vizualizate articole

Peste 100 de localnici din Salcia au beneficiat de analize gratuite în cadrul proiectului „Caravana de servicii medicale” derulat Consiliul Judeţean Prahova şi OMV Petrom. Proiectul a fost lansat în această primăvară şi vine în întâmpinarea populaţiei din mediul rural defavorizată din punctul de vedere al accesului la serviciile sanitare. Latura medicală a proiectului este asigurată de către MEDCORP. Acţiunile constau în recoltarea de analize medicale (aproximativ 100 persoane/caravană) şi, în funcţie de rezultate, realizarea de screening-uri cu ecografie abdominală şi oferirea de consultaţii cardiologice, medicină internă, dermatologice. Toate serviciile sunt gratuite!
Pe data de 30 aprilie, aproximativ 100 de locuitori ai comunei Salcia, cu vârste peste 18 ani, s-au prezentat la şcoala din localitate pentru a le fi recoltate probe de sânge, urmând ca sâmbătă, 7 mai, aceştia să revină pentru a beneficia de consultaţiile aferente, în funcţie de rezultatele analizelor de laborator şi, acolo unde este cazul, să fie direcţionaţi către investigaţii suplimentare.

Caravana îşi va continua activitatea şi în comuna Gura Vadului. Probele de sânge vor fi recoltate pe data de 2 iulie, iar consultaţii vor fi oferite pe data de 9 iulie.
Memorandumul de colaborare dintre cele două instuţii a fost semnat pe data de 13 octombrie 2021, moment la care preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, declara că îşi doreşte ca acest gen de parteneriate public-privat să fie cât mai multe şi să aibă o adresabilitate către toate categoriile de populaţie, facilitându-le accesul la servicii de sănătate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies