18 mai 2022
No menu items!

CÂMPINA PRIMEŞTE BANI DE LA AFM PENTRU ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT

Cele mai vizualizate articole

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, anunţă că a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Sprijinirea eficienţei energetice şi a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public a municipiului Câmpina”.
Prin acest proiect finanţat de Administraţia Fondului de Mediu, administraţia locală va primi peste 632.000 lei pentru achiziţionarea şi instalarea a 326 de corpuri de iluminat cu LED şi instalarea unui sistem inteligent care permite reglarea automată a fluxului luminos.
Alin Moldoveanu spune că în acest fel se vor reduce cheltuielile cu iluminatul public.
„Acest proiect semnat ieri cu AFM vine ca o completare a celui cu fonduri europene, pentru introducerea de corpuri de iluminat cu LED în zonele care nu erau prinse în celălalt proiect. Tot pentru iluminatul public, mai avem depus la AFM un alt proiect, în valoare de aproape 4,5 milioane lei, aflat în etapa de evaluare, iar aceste trei proiecte (două la AFM şi unul cu fonduri europene) înseamnă modernizarea integrală a sistemului de iluminat public din Câmpina”, spune Moldoveanu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH