28 iunie 2022
No menu items!

Zilele Orașului Ploiești au pe afiș nume cunoscute: Lidia Buble, Vunk, Irina Rimes și Pasărea Rock!

Cele mai vizualizate articole

O nouă ediție a acestui eveniment mult așteptat al comunității ploieștene se va desfășura pe îndrăgitul Bulevard al Castanilor (Bulevardul Independenței), în acest weekend.

Primăria Municipiului Ploiești organizează Zilele Orașului Ploiești, o sărbătoare importantă a orașului nostru, unde ploieștenii pot petrece timp frumos cu familia sau prietenii și se pot bucura de concerte, spectacole, târg cu produse handmade și workshop-uri, expoziție de pictură, lansări de volume ale autorilor ploieșteni. O parte dintre aceste evenimente, la care vor putea participa ploieștenii, vor fi organizate și în alte locuri din Ploiești. Concertele și spectacolele programate în cadrul actualei ediții a Zilelor Orașului Ploiești vor fi organizate pe scena ce va fi amenajată pe Bulevardul Independenței, în fața Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud.

Așadar, muzica și voia bună ne vor însoți în acest sfârșit de săptămână, pe scena amintită urmând să evolueze și bine-cunoscuții artiști Lidia Buble, Vunk și Irina Rimes.

Weekend-ul agreabil, pregătit de municipalitatea ploieșteană, va include și un târg de handmade și workshopuri pentru cei interesați de acest domeniu, ce vor fi organizate de-a lungul Bulevardului Castanilor. Astfel, atmosfera de relaxare oferită de renumitul bulevard ploieștean va fi completată de frumusețea și autenticitatea produselor create manual de care se vor putea bucura ploieștenii. În cadrul târgului menționat vor fi comercializate bijuterii handmade, bentițe, genți, hăinuțe, decorațiuni interioare sau produse cosmetice bio. De asemenea, între cele două ronduri ale Bulevardului Independenței, va fi amenajată și o zonă de street food, unde, ploieștenii se vor putea delecta cu băuturi răcoritoare și meniuri culinare diverse, pline de savoare, culoare și arome îmbietoare.

Programul detaliat al Zilelor Orașului Ploiești va fi următorul:

VINERI – 20 MAI 2022

ora 16.00 – Expoziția de artă naivă “Artiști naivi ploieșteni” ( Mihaela Ioana Mocanu, Maria Magdalena Dumitrache și Cristian Bădilă) – pietonalul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești;

ora 16.00 – 18.00 – Workshop handmade în zona corturilor Casei de Cultură a municipiului Ploiești “I. L. Caragiale” – Bulevardul Independenței.

SCENA de pe Bulevardul Independenței

ora 16.00 – Grupul Vocal Folcloric Prahova și Ansamblul Folcloric Prahova;

ora 17.00 – Spectacolul “Pecetea Fermecată” – teatrul pentru copii Imaginario;

ora 20.00 – Spectacol-concert – muzică românească – susținut de artiștii Teatrului de Revistă “Majestic”.

SÂMBĂTĂ – 21 MAI 2022

ora 10.00 – 16.00 Festivalul Național “Ion Luca Caragiale” – secțiunea Concurs scurt de proză/secțiunea Concurs de teatru – sediul Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario din Bulevardul Independenței nr. 14;

ora 10.00 -16.00 Expoziție Concursul de pictură Ploiești orașul meu, oraș european – curtea interioară a Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario.

SCENA de pe Bulevardul Independenței

ora 11.00 – Grupul Vocal Folcloric Prahova și Ansamblul Folcloric Prahova;

ora 12.00 – Ansamblul Comunității Elene;

ora 18.30 – Ștefania Cosailă și Orchestra George Vasile;

ora 20.30 – Lidia Buble

ora 21.15 – Vunk

ora 22.00 – Irina Rimes

DUMINICĂ – 22 MAI 2022

ora 10.00 – 16.00 – Expoziție Concursul de pictură Ploiești orașul meu, oraș european – în zona corturilor Casei de Cultură a municipiului Ploiești “I. L. Caragiale” – Bulevardul Independenței;

ora 12.00 – 14.00 – Workshop handmade – zona corturilor Casei de Cultură a municipiului Ploiești “I. L. Caragiale” – Bulevardul Independenței;

ora 12.00 – Lansări de volume ale autorilor ploieșteni, sub egida Revistei “Atitudini” și Cenaclului „Atitudini”.

SCENA de pe Bulevardul Independenței

ora 11.00 – Grupul Vocal Folcloric Prahova și Ansamblul Folcloric Prahova;

ora 12.00 – Ansamblul Folcloric al Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești.

ora 20.00 – Concert rock symphonic – Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești – Pasărea Rock.

Municipalitatea așteaptă ploieștenii să participe în număr cât mai mare la Zilele Orașului Ploiești, eveniment organizat începând cu anul 2005, care este dedicat atestării documentare a Municipiului Ploiești și care se desfășoară, anual, în preajma sărbătorii creștin ortodoxe Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH