2 mai 2024
No menu items!

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

Cele mai vizualizate articole

Continuă campania de recrutare de asistenți personali profesioniști în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020.
În scopul de a sprijini cetățenii interesați de un loc de muncă în domeniul asistenței sociale, au fost finalizate demersurile în vederea autorizării instituției în calitate de furnizor de formare profesională pentru ocupația de asistent personal profesionist. Astfel, certificatul de calificare ca asistent personal profesionist poate fi obținut urmând cursurile derulate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.
Consiliere în vederea obținerii atestatului de asistent personal profesionist necesar recrutării, precum și informații suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiază APP-ul, pot fi solicitate la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 14-16, în cadrul Serviciului Resurse Umane/Serviciului Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap, sau apelând numărul de telefon 0244/586.100, interior 248/interior 223, ori prin transmiterea unui e-mail către resurseumanedgaspc@yahoo.com / sec.dgaspcph@yahoo.com .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Zece pentru primăria Ploiești! 11 formațiuni/ alianțe politice vor să ajungă în Consiliul Local!

Pentru funcția de primar al municipiului Ploiești și-au depus candidatura 9 formațiuni/ alianțe politice și un candidat independent. Pentru...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies