28 iunie 2022
No menu items!

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Cele mai vizualizate articole

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de top.
Începând de astăzi și până duminică, o nouă ediție a acestui eveniment se va desfășura pe renumitul Bulevard al Castanilor (Bulevardul Independenței).
Pe lângă zona de street food, târgul de handmade, activități culturale și workshop-uri, organizatorii au pregătit și o serie de spectacole și concerte, care să aducă veselie și încântare ploieștenilor de toate vârstele.
Programul muzical din această seară debutează, la ora 16.00, cu un spectacol dedicat iubitorilor de folclor și tradiții susținut de artiștii Grupului Vocal Folcloric Prahova și Ansamblului Folcloric Prahova.
De la ora 17.00, pe scena amplasată pe Bulevardul Independenței, copiii, însoțiți de părinți și bunici, pot viziona “Pecetea fermecată”, spectacol susținut de artiștii teatrului ploieștean de Animație pentru copii și tineret Imaginario. Spectacolul este o adaptare realizată de Cristian Pepino, după un motiv din basmele lui Clemens Brentano si Giambattista Basile, regia aparținându-i lui Cristian Pepino.
Seara va fi încheiată de un spectacol – concert cu muzică românească susținut de artiștii Teatrului de Revistă “Majestic”, eveniment care va începe la ora 20.00. Pe scenă vor evolua soliștii Romeo Zaharia, Daniela Răduică și George Capanu, acompaniați fiind de Orchestra Teatrului Majestic, sub bagheta dirijorului Viorel Gavrilă și trupa de dans a Teatrului de Revistă. Amfitrioni vor fi bine-cunoscuții reprezentanți ai Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești: Mihaela Rus și George Frîncu.
Invitații speciali ai Zilelor Orașului Ploiești, la spectacolul – concert cu muzică românească din această seară, vor fi îndrăgiții artiști Cezar Ouatu și Gabriel Dorobanțu!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH