28 iunie 2022
No menu items!

CUM SĂ MORI LA POARTA UNUI SPITAL, SUB PRIVIREA INDOLENTĂ A PAZNICULUI

Cele mai vizualizate articole

Vineri, 27 mai, aproape de ora prânzului, un bărbat care poate ar fi avut o şansă la viaţă s-a prăbuşit pe stradă, sub privirea indolentă şi lipsită de omenie a unui paznic, zăcând acolo minute în şir, sub soarele arzător… Întreaga scenă, care pare a fi desprinsă dintr-un film prost, s-a petrecut chiar în faţa Spitalului Municipal Ploieşti (Shuller), pe strada Ana Ipătescu! Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal.

Surse locale spun că, după circa 15 minute, timp în care omul ar fi agonizat fără ca paznicul de la Schuller să mişte un deget, un trecător l-a observat pe bărbatul de 86 de ani şi a sunat la 112! Medicul de pe ambulanţa sosită la faţa locului a încercat în zadar să îl resusciteze, declarând în final decesul.

„La data de 27 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Ana Ipătescu, din municipiu se află o persoană inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 86 de ani, care a fost declarat decedat de către personalul medical sosit la fața locului. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Poliţia Prahova cu privire la acest caz.

Poliţia spune că, din primele verificări efectuate, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni.

Se pare că paznicul sub ochii căruia s-au derulat aceste scene este angajat al unei firme private de pază şi ar urma să fie înlocuit din post.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH