28 iunie 2022
No menu items!

ONG-urile așteptate să depună proiecte la Consiliul Județean! CJ Prahova a alocat anul acesta suma de 500.000 de lei pentru finanțări nerambursabile

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Judeţean Prahova va aloca, în acest an, din bugetul propriu, suma de 500.000 lei pentru activităţi nonprofit, în baza Legii nr. 350/2005. În acest sens, aleşii judeţeni au votat în şedinţa ordinară a lunii mai Proiectul de Hotărâre privind Programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2022 și Ghidurile solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Prahova alocate pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2022, inițiat de Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.
Domeniile pentru care se pot depune proiecte cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice sunt: Cultură şi Învățământ, Sănătate, Tineret, Protecţia Mediului, Sport.
Pentru primele patru enumerate, sumele alocate vor fi cuprinse între 5.000 şi 30.000 de lei, în timp ce pentru Sport, valoarea maximă va ajunge, în acest an, la 80.000. Finanţarea se va face în baza Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.
Ghidurile precizate anterior au urmat procedura de transparență și consultare (17 martie – 28 aprilie), conform normelor legale. În perioada menţionată au existat trei solicitări de clarificări şi analiză depuse de ONG-uri. Detalii despre cele solicitate, dar şi condiţiile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice şi pentru implementarea acestora, găsiţi pe site-ul CJ Prahova: https://cjph.ro/consiliul-judetean-prahova/consiliul-judetean/sedinte/proiecte-de-hotarare-consiliul-judetean-prahova/

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH