19 martie 2024
No menu items!

AZI SE LANSEAZĂ START UP NATION, EDIŢIA A TREIA. 520 DE MILIOANE DE LEI SUNT DISPONIBILE

Cele mai vizualizate articole

Cea de-a treia ediţie a programului Start-Up Nation va fi lansată marţi, la ora 10.00, pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, anunţă că, azi, la ora 10.00, începe cea de-a treia ediţie a programului Start-Up Nation, pe platforma granturi.imm.gov.ro.

”Antreprenorii, care doresc să îmbunătăţească performanţa economică a noilor afaceri pe care le administrează, au posibilitatea de a obţine fonduri nerambursabile în valoare maximă de 200.000 lei. Înscrierile se vor putea efectua exlusiv online, până la începutul lunii septembrie. Pe această cale, le mulţumesc tuturor partenerilor implicaţi în implementarea acestei măsuri aşteptate cu mult interes de sectorul IMM şi, nu în ultimul rând, doresc să le urez mult succes aplicanţilor! La dispoziţia dumnealor stă şi un număr de call center, respectiv 0219059, la care pot apela pentru asistenţă”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.

Potrivit acestuia, ea de-a treia ediţie a programului are o primă mare noutate faţă de primele două ediţii, şi anume faptul că în afara celor 10.000 de beneficiari prognozaţi, pentru Pilonul de bază va avea un sub-pilon dedicat strict românilor din Diaspora, cu 1.000 de beneficiari.

”Perioada de înscriere va fi de 30 de zile lucrătoare, mai exact până în data de 1 septembrie, ora 20.00”, a mai transmis ministrul.

Bugetul pentru acest an al acestui program cu cei doi piloni va fi de 520 milioane lei, dintre care 500 milioane lei credite de angajament, 20 milioane credite bugetare.

”Având în vedere că vor fi 10.000 de beneficiari la pilonul de bază şi estimativ 1.000 de beneficiari la pilonul destinat românilor din diaspora, bugetul total necesar pentru a implementa acest program va fi de 2,2 miliarde de lei. Aş faceo precizare. În momentul în care se discuta Legea bugetului pentru acest an, în urma discuţiilor avute la Ministerul de Finanţe, am primit asigurarea la acel moment că, în măsura în care vom reuşi până la momentul rectificării bugetare să lansăm acest program, vom primi finanţare la rectificare pentru a putea implementa în totalitate acest program”, a adăugat ministrul.

În cadrul etapei de înscriere pentru cei doi piloni, respectiv Start-Up Nation România şi Start-Up Nation Diaspora, aplicanţii, cu profilul, user şi parola generate, vor completa, semna electronic, încărca şi transmite formularul electronic de înscriere.

Aplicaţia electronică va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe 1 septembrie ora 20:00 a ultimei zile de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.

Lansarea celei de-a treia ediţii le oferă posibilitatea antreprenorilor aflaţi la început de drum de a beneficia de granturi în valoare maximă de 200.000 lei şi marchează, totodată, startul pachetului de 12 programe pe care Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului le va derula în cursul acestui an, cu scopul sprijinirii mediului de afaceri.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MIROS SUSPECT PE SCARA UNUI BLOC DIN PLOIEŞTI. TREI PERSOANE AU ACUZAT PROBLEME RESPIRATORII

Opt persoane au fost evacuate, în această seară, după ce pe casa scării unui bloc cu 8 etaje de...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies