19 mai 2024
No menu items!

SCANDALURI CU VICTIME, LA BREAZA

Cele mai vizualizate articole

Două scandaluri soldate cu victime au avut loc, ieri, la Breaza, doi bărbaţi fiind reţinuţi de poliţişti.

Ieri, în jurul orei 12:00, poliţiştii din Breaza au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că ar fi fost agresat fizic de către un vecin. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care a constatat faptul că între cei doi bărbaţi cu vârstele de 47, respectiv 52 de ani ar fi avut loc un conflict spontan în urma căruia, bărbatul în vârstă de 52 de l-ar fi lovit în cap cu un obiect contondent pe celalalt bărbat.
Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

De asemenea, noaptea trecută, în jurul orei 00:30, poliţiştii dini Breaza au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că un prieten de-al său ar fi fost agresat de către un tânăr.
În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului constatând faptul că cei doi bărbaţi cu vârstele de 22, respectiv 31 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei agenţii de pariuri din oraş au avut un conflict spontan. Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător în zona feţei pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, ulterior plecând de la faţa locului.
În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.
La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată de poliţişti şi condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii şi luării măsurilor legale.
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea, fără drept de obiecte periculoase.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies