29 martie 2024
No menu items!

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe care se află CET Brazi. Astfel se creează premisa prin care CET-ul să ajungă la primăria Ploiești.

Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a precizat în ședința CJ de marți 9 august că CET-ul Brazi este funcțional din punct de vedere tehnic, și că este oprit din cauza lipsei gazelor. Gaze care trebuie plătite ori administrația locală, ori de operatorul de termoficare, care este obligat de lege să presteze serviciile de furnizare de agent termic până în data de 31 octombrie. Președintele Consiliului Județean a mai precizat că Primăria Ploiești a beneficiat de o prevedere legislativă prin care a putut să rezerve gaze la un preț subvenționat, cantitate pe care o poate folosi până în luna aprilie.

”CET-ul merge de sâmbătă. Este reparat, este în perfectă stare de funcționare. Mai trebuie cineva să bage gaze. Oricât ar vrea CJ Prahova, nu poate să bage gaze, că ar fi ilegal. Poate să fie firma care a avut contractul cu ADI ”Termo Prahova” și care mai trebuie să facă asta 90 de zile, dar nu vrea pentru că trebuie să cheltuiască niște bani, fie cel care le-a rezervat de la Guvern, până în aprilie, la 280 de lei. Primăria ar putea fie să-i dea firmei, la 280 de lei, fie să-și facă o societate să bage gaze la 280 de lei”.

Pentru preluarea, cu titlu gratuit, a terenului și CET-ului este nevoie de o nouă Hotărâre de Consiliu Județean, dar doar după ce va exista o solicitare oficială din partea primăriei Ploiești.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies