6 iunie 2023
No menu items!

CONSILIERII LOCALI IAU INIŢIATIVA! CL PLOIEŞTI, CONVOCAT PENTRU SOLUŢII ÎN PROBLEMA APEI CALDE

Cele mai vizualizate articole

Consilierii locali ploieşteni iau iniţiativa în vederea rezolvării problemei apei calde! Astfel, reprezentanţi de la aproape toate partidele au semnat convocarea CL în şedinţă extraordinară programată să aibă loc mâine, de la ora 16.00.

„Grupul consilierilor locali PNL consideră că trebuie depăşită etapa declaraţiilor politice ale Executivului ploieştean, fiind nevoie de acţiune şi decizie responsabilă! Ne aflăm într-un moment de criză fără precedent pentru oraşul nostru şi considerăm că doar printr-o decizie curajoasă şi de asumare administrativă putem să depăşim această situaţie”, se precizează într-un comunicat transmis, azi, de PNL Ploieşti.

Astfel, astăzi, consilierii locali PNL, alături de consilieri ai USR, PSD, Pro România şi ALDE, au iniţiat un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei societăţi comerciale (Termo- Ploieşti) care să poată prelua în regim de urgenţă activitatea de producere a agentului termic (pentru apa caldă şi căldura în cele peste 60.000 de apartamente din Ploieşti racordate la sistemul centralizat).
De asemenea, consilierii au iniţiat proiectul de HCL prin care solicită Consiliului Judeţean predarea CET-ului Brazi şi a reţelei primare de transport a agentului termic, astfel încât întregul sistem- de la producţia agentului termic, la distribuţie şi până la punctele termice de cartier- să se afle în patrimoniul Primăriei Municipiului Ploieşti.

Ambele proiecte de HCL vor fi supuse votului Consiliului Local convocat în şedinţă extraordinară pentru data de mâine, 25 august, ora 16.00 .

„Ne exprimăm speranţa că reprezentaţii tuturor partidelor politice din Consiliul Local vor înţelege că aceasta este singura soluţie pentru a ne asigura că ploieştenii vor avea din nou apă caldă şi căldură (în sezonul de iarnă) şi vor acorda votul lor favorabil”, ase precizează în comunicat.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH