21 februarie 2024
No menu items!

„Primul ghiozdan” la a zecea ediție!

Cele mai vizualizate articole

Primăria Municipiului Ploiești continuă, și anul acesta, proiectul devenit deja o tradiție, de acordare a pachetului de rechizite școlare “Primul Ghiozdan”, copiilor înscriși în clasa I, în anul școlar 2022-2023.

Municipalitatea ploieșteană a recepționat astăzi cele 1.780 de ghiozdane noi, care vor fi distribuite unităților de învățământ ploieștene, în perioada 30 – 31 august 2022, urmând ca acestea să le fie dăruite copiilor la începutul noului an școlar.

Ghiozdanele au un design atractiv, atât pentru fete, cât și pentru băieți și vor include și câte un set de rechizite școlare, respectiv: caiete, penar, riglă, acuarele, stilou, creioane și coperți. Bugetul prevăzut pentru derularea acestui program a fost de 160.000 lei.

Consecventă ideii de a aduce un strop de bucurie micuților care vor păși, pentru întâia oară, pragul unităților de învățământ, Programul “Primul Ghiozdan”, derulat de municipalitatea ploieșteană pentru al zecelea an consecutiv, este menit să le aducă micilor boboci, dornici să deslușească buchile cărții, o surpriză plăcută și utilă la început de an școlar.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies