17 mai 2024
No menu items!

România încheie parcursul mondial de juniori cu opt medalii! Bianca Costea a adus a patra medalie de aur delegației României la finalul CM de la Lima!

Vlad Stancu- bronz la 1.500m liber!

Cele mai vizualizate articole

Bianca Costea reușește să aducă aurul pentru România, la ultima cursă de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Cu timpul de 25:35s, Bianca s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la 50m liber. Ea a fost urmată de italiencele Sara Curtis și Matilde Biagiotti.

Vlad Stancu a adus României și el o nouă medalie pentru România la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. În finala de 1.500m liber, Stancu a cucerit medalia de bronz cu timpul de 15:17.97. În această cursă de anduranță, juniorul român a fost surclasat de Carlos Garach Benito (Spania)- medalie de aur și Laszlo Galicz (Ungaria)- medalie de argint. Este a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima, după argintul de la 400 m liber și bronzul de la 800 m liber.

România încheie actuala ediție a mondialelor de juniori cu 8 medalii: 4 aur, 2 argint și 2 bronz:

AUR- David Popovici- 100m liber; David Popovici- 200m liber; Bianca Costea- 50 m liber; 4x100m liber masculin; ARGINT- Vlad Stancu- 400m liber; Mixt 4x100m liber; BRONZ- Vlad Stancu- 800m liber; Vlad Stancu- 1.500m liber!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UPDATE/BĂTAIE ÎNTRE DEȚINUȚI ÎN PENITENCIARUL PLOIEȘTI. CEL AGRESAT E UN INTERLOP CELEBRU

Mai mulți deținuți din Penitenciarul Ploiești s-au luat la bataie, în această dupa-amiaza. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies