6 februarie 2023
No menu items!

Întreaga familie regală se adună la Balmoral, alături de Regina Elisabeta a II- a!

Cele mai vizualizate articole

Deși nu sunt actualizate datele despre starea de sănătate a Reginei Reginei Elisabeta a II-a, se pare că nu putem să ne așteptăm la vești bune. Aflată la 96 de ani, după ce a trecut de infectarea cu Covid-19 și de moartea Prințului Filip, duce de Edinburgh, soțul său, Regina Elisabeta, care este un simbol al monarhiei mondiale, Regina Elisabeta și-a rărit aparițiile sale, mai mult, de la decesul soțului său nu a mai părăsit palatul Balmoral decât cu prilejul aniversării a 70 de ani de domnie.

Faptul că întreaga familie regală se adună la Balmoral, alături de Majestatea Sa, nu poate să inducă niște vești bune. Prințul moștenitor, Charles și soția sa Camila sunt deja la Balmoral, unde vor ajunge în scurt timp de la Aberdeen și prințul William, fiul lui Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tron, precum și ceilalţi copii ai reginei – Anne, Andrew şi Edward. Un purtător de cuvânt a declarat că prinţul Harry şi soţia sa Meghan, vor ajunge și ei în Scoţia.

Întreaga Mare Britanie, precum și cele 14 state ale Commonwealth- ului sunt într-o stare de îngrijorare.

Palatul Buckingham este foarte rezervat în a da detalii despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a. Experții spun că această atitudine vrea să mascheze ceva mai mult decât vor să arate reprezentanții Casei Regale Britanice.

„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Casa Regală într-un comuniat oficial.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Măgurele soldat cu două victime!

Noaptea trecută, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH