20 mai 2024
No menu items!

S-AU REDESCHIS COMPLET HALELE CENTRALE. CUM ARATĂ DUPĂ IGIENIZARE

Cele mai vizualizate articole

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova anunţă că Halele Centrale au primit acordul pentru a fi redeschise, după ce deficienţele constatate în urma ultimului control din data de 8 septembrie au fost remediate.
SC Hale şi Pieţe a fost sancţionată cu 15.000 lei si un avertisment, iar comisarii au dispus atunci şi măsura complementară de oprire temporară a activității, până la remedierea deficiențelor.
Cele mai grave prbleme au fost constatate atunci la zonele de comercializare a produselor lactate şi a peştelui, la faţa locului fiind găsite, printre altele, vitrine insalubre, cu rugină şi gândaci, paviment murdar, zone insalubre pentru depozitarea mărfii.”În zonele de lactate şi peşte, suspendarea activităţii comerciale a fost dispusă pentru o perioadă de la 0 până la 6 luni, iar reluarea acesteia se va realiza doar dacă comercianţii vor remedia deficienţele constatate de comisarii ANPC. Totodată, a fost întreruptă şi activitatea celorlalţi comercianţi din interiorul imobilului în vederea efectuării igienizării tuturor spaţiilor comerciale, atât în interiorul acestora, cât şi in spaţiile comune. Ca urmare a lucrărilor de igienizare efectuate în cursul acestei zile, în această zonă, în data de 09 septembrie vom solicita redeschiderea spaţiilor”, anunţa SC Hale şi Pieţe.

Între timp, toată lumea s-a mobilizat, iar jegul şi vitrinele insalubre au dispărut, după ani de zile de funcţionare improprie a acestor spaţii.

„Ca urmare a solicitării operatorului economic de redeschidere a activității, în data de 15.09.2022 comisari din cadrul CJPC Prahova, sub coordonarea d-lui Ion Iordăchescu, comisarul șef al Regiunii Sud Muntenia, au verificat modul de îndeplinire a măsurilor dispuse, au constatat remedierea deficiențelor, operatorul economic primind acordul pentru redeschiderea activității”, anunţă Protecţia Consumatorilor.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies