6 iunie 2023
No menu items!

S-AU REDESCHIS COMPLET HALELE CENTRALE. CUM ARATĂ DUPĂ IGIENIZARE

Cele mai vizualizate articole

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova anunţă că Halele Centrale au primit acordul pentru a fi redeschise, după ce deficienţele constatate în urma ultimului control din data de 8 septembrie au fost remediate.
SC Hale şi Pieţe a fost sancţionată cu 15.000 lei si un avertisment, iar comisarii au dispus atunci şi măsura complementară de oprire temporară a activității, până la remedierea deficiențelor.
Cele mai grave prbleme au fost constatate atunci la zonele de comercializare a produselor lactate şi a peştelui, la faţa locului fiind găsite, printre altele, vitrine insalubre, cu rugină şi gândaci, paviment murdar, zone insalubre pentru depozitarea mărfii.”În zonele de lactate şi peşte, suspendarea activităţii comerciale a fost dispusă pentru o perioadă de la 0 până la 6 luni, iar reluarea acesteia se va realiza doar dacă comercianţii vor remedia deficienţele constatate de comisarii ANPC. Totodată, a fost întreruptă şi activitatea celorlalţi comercianţi din interiorul imobilului în vederea efectuării igienizării tuturor spaţiilor comerciale, atât în interiorul acestora, cât şi in spaţiile comune. Ca urmare a lucrărilor de igienizare efectuate în cursul acestei zile, în această zonă, în data de 09 septembrie vom solicita redeschiderea spaţiilor”, anunţa SC Hale şi Pieţe.

Între timp, toată lumea s-a mobilizat, iar jegul şi vitrinele insalubre au dispărut, după ani de zile de funcţionare improprie a acestor spaţii.

„Ca urmare a solicitării operatorului economic de redeschidere a activității, în data de 15.09.2022 comisari din cadrul CJPC Prahova, sub coordonarea d-lui Ion Iordăchescu, comisarul șef al Regiunii Sud Muntenia, au verificat modul de îndeplinire a măsurilor dispuse, au constatat remedierea deficiențelor, operatorul economic primind acordul pentru redeschiderea activității”, anunţă Protecţia Consumatorilor.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH