2 octombrie 2023
No menu items!

Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games – Ediția I

Cele mai vizualizate articole

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, în centrul orașului, pe B-dul Carol I, se va desfășura prima ediție “Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games”.

Începând cu ora 10.00, aproximativ 800 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între 3 și 60 de ani, din toată țara, vor participa la această competiție. Pe cele 7 suprafețe de luptă se vor desfășura demonstrații și concursuri în diferite sporturi de contat. Participanții vor fi împărțiti pe categorii de vârstă, gen și greutate, iar la final vor fi premiați.

“Sinaia este un oraș deschis sportului. De la întrecerile auto de eleganță sau viteză, la cele sportive de iarnă, competiții de dans, fotbal și tenis. Acum lansăm prima ediție a “Hand to Hand Fighting”, un sport în continuă ascensiune atât pe plan mondial, cât și pe plan intern. Vă invit pe toți, de la cei mici până la seniori, să participați la o întrecere sportivă unde veți asista la lupte “corp la corp”, “lupte ușoare” sau lecțiile de autoaprare. Mult succes tuturor participanților!” a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

Sâmbătă, circulația va fi restricționată pe B-dul Carol I, după cum urmează:

În intervalul orar 07.00 – 08.30 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom). În intervalul orar 07.00 – 18.00 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu strada Cuza Vodă. Circulația se va desfășura pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH