29 martie 2024
No menu items!

Atenție șoferi! CNAIR anunță că vor avea loc patru transporturi agabaritice spre rafinăria Petrobrazi!

Cele mai vizualizate articole

În atenția participanților la trafic CNAIR anunță că în perioada 21.09.2022 – 05.10.2022 se vor desfășura patru transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul:

IMGB (jud. Ilfov) – DNCB – DN4 – DNCB – A2 – DNCB – DN2 – Urziceni – DN1D – Albești Paleologu – DN1B – Bucov – DN1A Ploiești (Centura de est) – DN1 – Bărcănești – INT DN1 cu DJ 101G (Rafinăria Petrobrazi – județul Prahova) și Retur.

Vehiculele transportă câte un utilaj industrial utilizat în industria prelucrătoare de țiței.

Lățimea maximă a unui vehicul este 7,05 m, masa totală de 364 tone, înălțimea 8,20 m, lungimea 46,7 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Un prim transport a pornit în data de 21.09.2022, începând cu ora 19:30. Este vorba de un convoi de 2 camioane, cu plecare de la IMGB Berceni (jud. Ilfov) către Brazi (jud. Prahova) având următoarele dimensiuni: lățimea de 7,05 m, lungimea de 46,7 m, înălțimea de 8,2 m și masa de 336 tone, respectiv 364 tone. Acesta se va deplasa pe traseul IMGB- DNCB- pasaj DN4 Oltenița- A2- (pe contrasens) – DNCB- DN2- Coșereni – Urziceni- DN1D – DN1B – Ploiești – DN1A – (Centura Ploiești)  – DN1- Petrobrazi;

Un alt transport va avea loc în data de  24.09.2022, începând cu ora 22.00, un convoi de 2 camioane, cu plecare de la Brazi (jud.Prahova) către IMGB Berceni (jud. Ilfov) având următoarele dimensiuni: lățimea de 6,5 m si masa de 116 tone, respectiv de 143,5 tone.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies