18 aprilie 2024
No menu items!

PREDOIU: CETĂȚENII AȘTEAPTĂ DE LA PROCURORI PROFESIONALISM ȘI DECENȚĂ PUBLICĂ

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, azi, că cetăţenii aşteaptă de la procurori profesionalism, seriozitate, integritate şi decenţă publică.

„Cetăţenii aşteaptă de la dumneavoastră, de la fiecare procuror, ceea ce în fond aşteaptă şi de la fiecare om politic, adică profesionalism, seriozitate, integritate, decenţă publică, asumare şi a celor bune şi a celor rele, onestitate şi – până la urmă – decenţă, a transmis Cătălin Predoiu la bilanţul Ministerului Public pe anul 2021.

Cu privire la proiectele de modificare a legilor justiţiei, el a precizat că ministerul nu a sesizat Executivul până când soluţiile din proiect nu au fost „îmbrăţişate” şi de Ministerul Public, la modul general, prin reprezentanţii săi.

„Noi, când am redactat aceste proiecte, ne-am propus şi cred că ne-am atins obiectivele de a asigura independenţa procurorului, de a asigura cadrul pentru continuarea luptei anticorupţie şi anticrimă-organizată, de a asigura premisele pentru un act de justiţie, la modul general, de calitate şi eficienţă, de a aduce mai multă coerenţă în Ministerul Public, mai multă responsabilitate pentru conducătorii din Ministerul Public, pentru că atribuţii în plus înseamnă şi responsabilitate în plus, de ce nu, mai multă disciplină, rigurozitate procedurală, respectul garanţiilor şi drepturilor omului trebuie să fie – şi ştiu că este – pentru conducerea Misterului Public, a parchetelor şi – sper eu – pentru fiecare procuror o condiţie a funcţionării, a exercitării profesiei”, a mai declarat Predoiu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREDOIU: SCHENGEN ESTE UN DOSAR IMPORTANT NU DOAR PENTRU ROMÂNIA, CI PENTRU EUROPA

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat că dosarul Schengen nu este important doar pentru România, ci şi pentru...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies