15 iunie 2024
No menu items!

SE SCHIMBĂ VREMEA! PLOI, NINSORI ŞI VÂNT, ANUNŢATE DE METEOROLOGI

Cele mai vizualizate articole

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis o informare potrivit căreia de azi, de la ora 16.00, până luni, la ora 18.00, se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ, ninsorii şi intensificări ale vântului.

”În intervalul menţionat, temporar, va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi local 20…30 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, cu precădere în zonele deluroase şi montane din vest şi sudvest. În jumătatea de nord a Moldovei se vor semnala precipitaţii mixte – în noaptea de vineri spre sâmbătă (18/19 noiembrie) şi predominant sub formă de ninsoare – începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 noiembrie), unde local se va depune strat de zăpadă. Pe alocuri va fi polei”, a arătat ANM.

Totodată, la început în nordul Carpaţilor Orientali, apoi pe alocuri şi în zona montană înaltă din rest vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar, vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe creste, unde rafalele vor depăşi 80…90 km/h, mai ales în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, dar local şi în zonele joase de relief, cu viteze în general de 45…55 km/h.

În Bucureşti, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale. Vor fi înnorări şi temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 12…16 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies