1 februarie 2023
No menu items!

”Vor fi înființate 1.600 de noi locuri de muncă, 369 de întreprinderi noi și vor exista noi capacități de energie verde”, a precizat senatorul Roberta Anastase

Prahova beneficiază de 277 de milioane de euro fonduri nerambursabile prin Programul Tranziție Justă

Cele mai vizualizate articole

Senatorul liberal prahovean, Roberta Anastase a fost prezentă astăzi la semnarea Programului Tranziție Justă, în contextul în care județul nostru este unul dintre beneficiarii fondurilor acestui proiect.

La finalul reuniunii, Roberta Anastase a declarat: ”Am participat, astăzi, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene la lansarea Programului Tranziție Justă. Programul vizează 6 județe din România, inclusiv județul Prahova. Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a semnat acest program care va aduce Prahovei 277 milioane de euro!
Prin aceste fonduri, în Prahova: vor fi înființate 1.600 de noi locuri de muncă, se vor înființa 369 de întreprinderi noi și vor exista noi capacități de energie verde de 34MW.
Începând din primăvara anului viitor, vor fi lansate finanțări pentru IMM-uri, startup-uri, înființarea de noi unități de producție de energie verde, mijloace de transport în comun verzi, reconversia siturilor industriale afectate de declinul economic”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

BARIERA PARCĂRII DE PE STRADA CUZA VODĂ, VANDALIZATĂ DE UN ŞOFER NERVOS

Bariera automată a parcării supraterane situată pe strada Cuza Vodă din Ploieşti a fost vandalizată noaptea trecută de un...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH