2 iunie 2023
No menu items!

Pe toate drumurile județene din Prahova se circulă în condiții de iarnă!

 Zona montană rămâne sub Cod Portocaliu, restul județului este sub Cod Galben!

Cele mai vizualizate articole

În această dimineață Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru județul Prahova Cod Portocaliu în zona de munte și Cod Galben pentru restul județului.

Conform datelor transmise de Consiliul Județean, la ora 06:00, traficul rutier în județul Prahova nu este oprit și se circulă în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri județene. S-au luat măsuri pentru a asigura siguranța în trafic. Potrivit informațiilor furnizate de firmelor responsabile cu curățarea drumurilor, au fost utilizate utilaje cu lama și materiale antiderapante pentru degajarea carosabilului și prevenirea poleiului.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de COD GALBEN pentru perioada 27 ianuarie, ora 10:00 – 28 ianuarie, ora 22:00. Vor fi precipitații semnificative sub formă de ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului, care vor depăși 50-60 km/h la rafală. Se recomandă evitarea deplasărilor pe timp de viscol și ninsoare, iar dacă este absolut necesar, să se informeze în prealabil dacă drumurile sunt blocate. Înainte de plecare, se recomandă verificarea funcționării sistemului de încălzire, a nivelului de combustibil și echiparea autovehiculului pentru condiții de iarnă (anvelope, lanțuri antiderapante, lopată, nisip).

Pentru informații sau sesizări legate de traficul în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii pot contacta Consiliul Județean Prahova la numărul de telefon: ...”

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH