29 martie 2023
No menu items!

Guvernul continuă dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din România

Cele mai vizualizate articole

Prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, românii beneficiază de o mai bună alimentare cu apă, ținta ce urmează să fie atinsă la finalul acestui an fiind de 1,8 milioane de persoane sprijinite.

Deși procentul populației cu acces la facilități de alimentare cu apă, canalizare şi staţii de epurare conforme a crescut semnificativ în ultimii ani, încă avem nevoie de investiții.

,,Pe parcursul celor două mandate în MIPE, deținute de domnul Marcel Boloș, pentru sectorul de apă și apă uzată au fost semnate 21 contracte de finanțare cu o valoare de 11,45 miliarde lei, respectiv 2,26 miliarde euro. În total, prin intermediul POIM 2014-2020, s-au semnat 65 proiecte de investiții în infrastructură, în valoare de peste 6 miliarde euro. Politica de Coeziune 2021-2027 ne aduce resursele pentru alți 3.768 km conducte noi sau optimizate apă și 3.209 km conducte noi sau optimizate de apă uzată”, a declarat deputatul PNL de Prahova, Răzvan Prișcă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH