29 martie 2023
No menu items!

ZĂPADĂ DE DOI METRI LA SINAIA! CUM ARATĂ PÂRTIILE

Cele mai vizualizate articole

Toate pârtiile din staţiunea Sinaia sunt amenajate la acest moment, iar stratul consistent de zăpadă depus în golul alpin le oferă certitudine autorităţilor locale să declare că aici se va schia până în luna mai!

„Muntele este motorul economiei locale. Mă bucur că în acest moment avem zăpadă din belşug, ceea ce înseamnă că vom avea un sezon lung de schi. Toate veniturile de pe munte, aduse la bugetul oraşului, se vor transforma în investiţii locale, care vor aduce plus valoare în calitatea vieţii sinăienilor, în următorii 5 ani”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

În acest moment sunt amenajate toate pârtiile domeniului schiabil sinăian, însumând 30 de km. De mâine, schiorii au la dispoziţie cel mai lung traseu de coborâre din România, în lungime de 7 km, de la Cota 2000 până la Cota 1000.
Pârtia „Drumul de Vară”, mai jos de Şaua Dorului este impecabilă. „Pârtia Nouă” se află în amenajare şi ar putea fi deschisă oficial, de mâine.
Tot domeniul schiabil din Sinaia este practicabil şi se prezintă în condiţii excelente. La achiziţionarea unei cartele unice aveţi acum acces la toate instalaţiile de pe munte- 2 telecabine, 2 telegondole, 4 telescaune, 2 teleschiuri şi o bandă.
În acest moment există doi metri de zăpadă sus pe munte, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, se va putea schia până după Paşte, poate chiar până în luna mai, spun cei de la Sinaia.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH