26 aprilie 2024
No menu items!

Cine impune Legea Omertei (tăcerii) la CSM?

Cele mai vizualizate articole

Senatorul liberal Roberta Anastase atrage, din nou, atenția, la modul în care se comportă și ”conduce” primăria Ploiești actualul primar, Andrei Volosevici. De această dată este vorba de situația de la CSM Ploiești. O instituție care, de-a lungul anilor a adus multe rezultate, dar și care a fost mai mereu în atenția publicului, datorită deselor schimbări ale conducerii, ale unor nereguli financiare… se pare că primarul nu e interesat de aceste probleme, ci este ”deranjat” tocmai de cei care chiar fac performanță. Iată noua postare a senatorului Roberta Anastase:

”Despre Ploiești-episodul 2

Volosevici impune Legea Omertei (tăcerii) la CSM

Când eşti primar şi nu poţi să rezolvi problemele majore ale oraşului, când nu ştii când se deschid axele de finanţare pentru modernizare şcoli, când nu îţi respecţi nicio promisiune electorală, singura formă de manifestare a „puterii” rămâne conducerea prin teroare.

În campania electorală Andrei Volosevici a promis realizarea unei săli moderne de gimnastică, una care să găzduiască cele doua secții de gimnastică, ritmică şi artistica. Din păcate domnul primar a uitat total de această promisiune! Şi, ca nu cumva cineva să îndrăznească să ii amintească, a declanșat un nou scandal.

Acum, ţinta furiei dlui primar a devenit Secţia de gimnastică ritmică şi antrenoarea Simona Puiu.

Recunosc că nu am văzut-o în viaţa mea pe Simona Puiu. Ştiu însă că de multe ori am vrut să merg la CSM să îi strâng mâna şi să-i mulţumesc pentru tot ce face pentru fetiţele talentate din Ploieşti. Ştiu că în urmă cu 4 ani şi-a luat pruncul nou-născut în braţe şi a traversat Pământul (la propriu), până în Argentina, doar pentru a fi alături de eleva sa, ploieşteanca Denisa Stoian, la Olimpiada Tineretului. Era o premieră pentru Ploieşti să aibă o gimnastă care a ajuns la un astfel de nivel competiţional. Denisa avea nevoie de antrenoare, acolo, în sala olimpică. Simona Puiu a fost lângă Denisa intelegand ca nu există noţiunea de concediu maternal atunci când ai o elevă calificată la olimpiadă. Aşa e Simona Puiu!

Acum, eleva de atunci e studentă, va deveni antrenoare la rândul ei şi este deja arbitru. Simona Puiu modelează talente şi schimbă destine.

Acum, Simona a descoperit, în noua generaţie, un nou talent, Sabina Enache, care deja a fost convocată la lotul olimpic al României. O altă premieră pentru gimnastica ritmică din Ploieşti.

Simona Puiu este antrenoarea Secţiei de gimnastică ritmică și lucrează cu coordonatoarea acestei secții, Liliana Baescu pentru ca marea performanţă se face în echipă. Coordonatoarea acestei secţii este voluntar. Adică nu cere şi nu primeşte niciun ban pentru întreaga sa activitate.

Cu aceste femei se luptă acum „curajosul” primar Volosevici!

Ce le reproşează? Că povestesc consilierilor locali ce se întâmpla la CSM! Simona Puiu a fost acuzată că e „sifon” şi ca povesteşte aleşilor locali despre problemele din CSM şi din Secţia de gimnastică ritmică.

Singura întrebare care îmi vine in minte este: Ce aveţi de ascuns, domnule primar, de vreţi să instituiţi Legea Omertei (tăcerii) la CSM Ploieşti”?

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Încă nu se știu cauzele care au dus la surparea de la Slănic! 42 de persoane au fost evacuate!

Specialiștii prezenți la Slănic Prahova nu au ajuns la o concluzie despre ce a putut produce surparea din zona...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies