19 aprilie 2024
No menu items!

MAŞINI PARCATE ÎN STAŢIILE TCE PLOIEŞTI- RIDICATE DE SGU

Cele mai vizualizate articole

Atenţie, şoferi! Poliţia Locală Ploieşti, cu sprijinul SGU, derulează, în această perioadă, o acţiune având ca scop depistarea şi sancţionarea şoferilor care opresc/staţionează în staţiile TCE Ploieşti.

Astfel, în zilele de 14 şi 15 februarie, au fot făcute verificări în zonele: Bulevardul Republicii, Şoseaua Vestului, strada Gh. Grigore Cantacuzino, Bd. Bucureşti, str. Gh. Doja, str. Tache Ionescu.
Astfel, au fost avertizaţi (prin aplicarea de înştiinţări pe parbrizele autovehiculelor) un număr de 6 conducători auto, iar 16 au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.915 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 142 şi 143 din R.A.O.U.G. nr. 195/2002, republicată; de asemenea, cu sprijinul S.C. S.G.U. Ploieşti, au fost ridicate 3 autovehicule.
Acţiunile vor continua în funcţie de efectivele disponibile şi activităţile specifice desfăşurate la nivelul municipiului Ploieşti.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies