6 iunie 2023
No menu items!

PRAHOVA REPREZINTĂ ROMÂNIA LA CAMPIONATUL MONDIAL DE ROBOTICĂ DIN HUSTON

Cele mai vizualizate articole

O echipă de elevi din Prahova va reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică din Huston!

Echipa Ro2D2 din Ploiești a reuşit performanţa de a câștiga premiul INSPIRE LOCUL I la Campionatul Național de Robotică ediția 7 2023 BRD FIRST Tech Challenge România. Elevii Colegiului Naţional „Mihai Viteazul“ din Ploieşti au reușit să impresioneze juriul și publicul cu inovația, creativitatea și pasiunea pentru robotică.

Combinând cunoștințele de matematică, informatică, mecanică și electronică, echipa Ro2D2 a dezvoltat un robot performant și inovativ, capabil să îndeplinească cu succes sarcinile și provocările propuse de competiție. Cu o abordare originală și o strategie bine pusă la punct, Ro2D2 a reușit să se impună în fața unui număr impresionant de contracandidate, demonstrând astfel că perseverența și munca în echipă pot duce la realizări remarcabile.
Prin participarea lor la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, SUA, membrii Ro2D2 vor reprezenta cu mândrie România și vor fi o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de robotică din întreaga țară.
Echipa Ro2D2 din Ploiești este formată din elevi ai Colegiului Național Mihai Viteazul, fapt care pune și mai mult în evidență excelența educațională și pasiunea pentru tehnologie a acestei instituții de învățământ.
Consiliul Judeţean Prahova sprijină performanţa acestor copii care au reuşit să obţină finanţare în baza Legii 350/2005, printr-un proiect depus în sesiunile de finanţare de anul trecut. Vă reamintim că aceşti tineri sunt cei care au conceput şi implementat un sistem inteligent de irigare automata, care funcţionează deja în sera Grădinii Botanice Bucov.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GREVĂ ŞI ÎN SĂNĂTATE! ANUNŢUL FEDERAŢIEI SANITAS

Federaţia SANITAS anunţă că salariaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială vor intra în grevă japoneză, începând de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH