14 aprilie 2024
No menu items!

UZTEL CERE INTRAREA ÎN INSOLVENŢĂ, LA PESTE 100 DE ANI DE ACTIVITATE

Cele mai vizualizate articole

Uztel, unul dintre cei mai importanţi producători de utilaj petrolier, care are în spate o activitate de peste 100 de ani, şi-a cerut în instanţă intrarea în insolvenţă, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova.

„În conformitate cu dispoziţiile art. 234 alin. (1) lit.o) din Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, vă comunicăm următoarele: pe rolul Tribunalului Prahova – Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal, a fost înregistrat dosarul nr. 1223/105/2023 care are ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei la cererea debitorului Uztel SA, cu declararea intenţiei de reorganizare a societăţii în baza unui plan de reorganizare, conform prevederilor Legii 85/2014 modificată şi actualizată privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă”, se arată într-un raport trimis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Uztel este unul dintre cei mai importanţi producători de utilaj petrolier, asigurând şi servicii de reparaţii. Uztel are peste 107 ani de activitate în industria de petrol şi gaze.

Compania a devenit unul dintre principalii producători de utilaj petrolier pentru industria românească de petrol, asigurând în acelaşi timp reparaţii capitale pentru întreaga gamă de echipamente.

În anul 1991 Uztel a devenit societate pe acţiuni, iar în 2004 a fost privatizată, fiind demarat un vast program de investiţii în vederea modernizării capacităţilor de producţie pentru creşterea calităţii produselor şi pentru a asigura protecţia mediului.

Uztel este listată la BVB.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies