2 iunie 2023
No menu items!

ÎN 8 LUNI, VALEA SLĂNICULUI VA AVEA GAZE! LUCRĂRILE AU ÎNCEPUT AZI

Cele mai vizualizate articole

Lucrările pentru introducerea reţelei de gaze pe Valea Slănicului au început, azi, după ce preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat ordinul pentru demararea investiţiei în comunele Aluniş, Bertea şi Ştefeşti.

Pentru celelalte localităţi cuprinse în proiect- comunele Cocorăştii Mislii, Vâlcăneşti, Cosminele, Dumbrăveşti, Varbilău şi oraşul Slănic- ordinul de demarare a lucrărilor va fi semnat pe parcursul acestei săptămâni.

„Mă bucur pentru oamenii de pe Valea Slănicului. Astăzi începem lucrările de execuţie la reţeaua de gaze. Lucrările vor fi terminate în aproximativ 8 luni. În paralel, o să începem şi licitaţia de concesiune pentru un operator astfel încât la sfârşitul lunii decembrie să avem gaze în casele oamenilor de pe Valea Slănicului”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.
Prin proiect, vor fi construiţi aproape 300 km de reţea de gaze naturale. În acelaşi timp, peste 8.000 de gospodării şi instituţii publice de pe Valea Slănicului vor fi branşate la reţea.
Valoarea proiectului este de aproximativ 35 milioane de euro, iar acesta va fi finanţat din fonduri europene şi din bugetul Consiliului Judeţean Prahova.
Lucrările urmează să fie finalizate până pe 31 decembrie 2023.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

POLIŢIST PRAHOVEAN, ACUZAT DE FURTURI DIN LOCUINŢE

Un polişit din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este acuzat de furturi din locuinţe, acesta fiind în arest...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH