23 februarie 2024
No menu items!

PETROLUL PLOIEŞTI ARE PATRON NOU! MARIAN COPILU PROMITE 2 MILIOANE DE EURO PÂNĂ LA SFÂRŞITUL LUI MAI

Cele mai vizualizate articole

Cel mai iubit club al prahovenilor, Petrolul Ploiești, se află în fața unui nou început.

Petrolul Ploieşti a anunţat, azi, instalarea în funcţia de preşedinte a lui Marian Copilu şi totodată retragerea unui număr de opt membri fondatori.

„Domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, şi preşedinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi preşedinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcţia de preşedinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificată”, se arată pe site-ul clubului.

Marian Copilu s-a angajat să achite două milioane de euro până la sfârșitul lunii mai, potrivit ProSport.

Conform unei clauze, înțelegerea se întrerupe imediat dacă Marian Copilu nu face infuzia de bani promisă, în trei tranșe.

Totodată, Adunarea Generală a Asociaţiei ACS Petrolul 52, întrunită ieri, a consemnat retragerea membrilor fondatori Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângaşu, Ion Cojocaru, Constantin Ştefan şi Paul Guşă din asociaţie, fără niciun fel de pretenţii din partea acestora.

„Astfel, foştii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renaşterea clubului şi au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menţine aprinsă flacăra ‘galben-albastră’, au făcut, în acest moment, un pas în spate. Le mulţumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului şi, cu siguranţă, vor face parte, şi de aici înainte, din familia Petrolul Ploieşti! Petrolul merge înainte! Fiţi alături de noi, la un nou început de drum!”, a anunţat Petrolul Ploieşti.

Fost conducător timp de mai mulţi ani la CFR Cluj, Marian Copilu a activat ultima oară în funcţia de preşedinte executiv al clubului Universitatea Craiova, pe care a părăsit-o în luna octombrie a anului trecut.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies