2 iunie 2023
No menu items!

DAN DIACONESCU- SEX PE BANI CU MINORE. EL CĂUTA O VIRGINĂ!

Cele mai vizualizate articole

Omul de televiziune Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dan Diaconescu este acuzat că a avut relaţii sexuale cu două fete care pe parcursul comiterii faptelor au împlinit vârsta de 16 ani.

“La data de 15 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. Astfel, în perioada septembrie 2020-septembrie 2021, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, care, pe parcursul comieterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani”, a transmis IPJ Constanţa.

Surse judiciare susţin că Dan Diaconescu ar fi plătit pentru sex intre 300 şi 400 de lei cu o adolescentă. Ulterior, ar fi cumpărat servicii sexuale şi de la sora sa geamănă.

Potrivit aceloraşi surse citate de presa locală, Dan Diaconescu ar fi încercat să găsească o fata virgină. Voia să cumpere puritatea ei, iar una dintre gemene l-ar fi atras într-o capcană, l-ar fi fi filmat şi şantajat cu imaginile compromiţătoare.

Poliţiştii au făcut, ieri, două percheziţii la locuinţele bărbatului, în Bucureşti şi în Constanţa, de unde au ridicat mai multe medii de stocare şi dispozitive electronice.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH