2 iunie 2023
No menu items!

Șase din șase! David Popovici a reușit a șasea medalie de aur la CN de Înot!

Cele mai vizualizate articole

Aproape că a devenit… banal să spunem David Popovici a câștigat! Însă nu este așa. Chiar el recunoaște că este vorba de multă muncă, mult efort, iar faptul că ”pare” ușor, este rodul unor lungi zile de antrenament, greu de contorizat pentru cei care privesc din tribună sau de la televizor.

Dar David… este uimitor! A reușit să fie cel mai bun în probe pe care nu le încercase sau la care concurase cu ani în urmă. ”Racheta” a cucerit în primul său an de seniorat 6 medalii de aur: 50m liber, 100m spate, 50m fluture, 100 m liber, 400 m liber și astăzi 100 m fluture (timp 52:30).

Cine spune că nu e obosit în ultima zi, minte! Mulțumesc publicului pentru că a venit. Știu că am foarte mulți prieteni, apropiați și familie în tribună și ei sunt în miezul inspirației mele. Am concurat la spate și fluture ca să văd de ce sunt în stare. Vreau să fiu un înotător complet. Trebuie să dovedesc în continuare de ce sunt în stare”, a declarat David după al șaselea său succes la Campionatul Național de Înot.

David Popovici a reușit să se califice pentru Olimpiada de Vară 2024 Paris la 100m liber.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH