30 noiembrie 2023
No menu items!

INCENDIU CU VICTIME LA RAFINĂRIA PETROBRAZI. REACŢIA OMV PETROM

Cele mai vizualizate articole

Un incendiu soldat cu două victime aflate în stare gravă a avut loc, în această după-amiază, la rafinăria Petrobrazi.

„Astăzi, în jurul orei 15:00, un incendiu a avut loc în cadrul rafinăriei. Incendiul a fost stins. În urma incidentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, două dintre ele fiind transportate la spital. Echipa de răspuns la situații de urgență a companiei a fost mobilizată, a coordonat operațiunile de asistență și este în contact cu toate autoritățile relevante. Menționăm că rafinăria se află în prima săptămână a unui proces de revizie a cărui durată este de șase săptămâni”, a transmis OMV Petrom cu privire la acest eveniment.

Reamintim că doi bărbaţi au suferit arsuri cu flacără, unul pe circa 72% din corp şi pe căile aeriene superioare, fiind dus la Spitalul Floreasca, iar celălalt pe circa 15% din corp, fiind dus la Spitalul Judeţean Ploieşti.

O a treia victimă, care a suferit un traumatism la picior, a refuzat examinarea şi transportul la spital.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH