20 mai 2024
No menu items!

Au făcut-o de mămăligă cei de la… ”La Mămăliguța”!

Cele mai vizualizate articole

Cei de la… ”La Mămăliguța” au cam făcut-o de mămăligă. În urma unei reclamații primite la CJPC Prahova, comisarii s-au deplasat la fața locului unde nu le-a venit să creadă ce au găsit:

”Comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova au desfășurat o acțiune de control pentru cercetarea unei reclamații la SC Hangan Food Investment SRL-Restaurant «La Mămăliguță» Ploiești.

Abaterile constatate în timpul controlului au fost:

Bloc alimentar: paviment cu zone cu gresie spartă, ciobită, sifon scurgere pardoseală deteriorat, cu prezenta de mizerie, zona pragurilor de trecere între încăperi neigienizat, camera congelator cu prezenta de gheață pe unele porțiuni ale țevilor de scurgere, navete cu produse direct pe paviment. Un frigider pt băuturi utilizat pt păstrarea de alimente, cuptor electric cu urme de resturi alimentare și chedere deteriorate. Preparate culinare si produse alimentare pentru care nu se poate verifica trasabilitatea, unele dintre ele păstrate la temperatură necorespunzatoare”, a anunțat astăzi Ion Iordăchescu, comisar șef al Comisariatului Regional Sud Muntenia.

Au fost date două amenzi în valoare de 20.000 lei, a fost oprit blocul alimentar și au fost oprite de la comercializare 14,4kg de produse alimentare. Foto: preluare Fb. Ion Iordănescu

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies